Language 🔃

Selecteer de .JPG / .JPEG-, .PNG-, .Webp-, .ico-afbeeldingen of 'Afbeeldingen neerzetten' om de afbeeldingen online te comprimeren!

Binnen enkele seconden krijgt u uw gecomprimeerde afbeeldingen.

Opmerking: u kunt ook meerdere afbeeldingen selecteren (tot 20).

OF

Sleep afbeeldingen hierheen om ze te comprimeren
Compressiekwaliteit

Lagere compressiekwaliteit, meer zal de compressie zijn

kwaliteit:


Met behulp van CompressJpg.net U kunt ook comprimeren PNG, ICO, GIF, .WEBP, BMP, .wbmp afbeeldingen!

Easily Reduce Multiple Images Online in One Click.

Stappen om JPG / JPEG-afbeeldingen online te comprimeren

Optimaliseer afbeeldingen voor webpagina's

Afgezien van de gewenste compressie, kan deze tool worden gebruikt om afbeeldingen te optimaliseren om ze opzettelijk op een website of webpagina weer te geven.

Als u op zoek bent naar optimalisatie van afbeeldingen voor weergave op webpagina's, doet Compressjpg.net dit goed! U moet de kwaliteit voor die afbeeldingen selecteren op "85" en de rest van de instelling wordt automatisch toegepast volgens de aanbevelingen van Google om JPG / JPEG-, PNG- en GIF-afbeeldingen te optimaliseren.

Dit type compressie (op kwaliteit 85) verwijdert de gegevens niet uit de afbeelding die als belangrijk wordt beschouwd om op een website / webpagina te worden weergegeven en comprimeert afbeeldingen volgens de inzichten van Google Pagespeed.

U kunt de kwaliteit wijzigen in 69 of minder voor een hoge compressie van afbeeldingen.

JPG versus JPEG

Mogelijk hebt u uw afbeeldingsextensies gezien als '.jpg' en soms als '.jpeg'-indeling. Maar heb je ooit verwarring tussen deze twee? Laten we deze mythe vandaag ophelderen!

Eigenlijk zijn beide extensies hetzelfde. Verwar uzelf niet met deze twee formaten. Zowel JPG als JPEG staat voor "Joint Photographic Experts Group". Omdat bestandsindelingen in de afgelopen jaren vaak worden aangeduid met 3 tekens, werd JPG gebruikt om afbeeldingsindelingen aan te roepen. Maar JPEG is een moderne afkorting van het presenteren van afbeeldingen als vergelijking met JPG. Maar tegenwoordig zijn ".jpg" en ".jpeg" beide bestandssystemen het populairst en hetzelfde, toevallig en gelijk aan elkaar.

Hoe compressie werkt

Deze afbeeldingen slaan ook enkele gegevens op die op zichzelf betrekking hebben. Informatie zoals opnamedatum, locatie, gebruikt apparaat en vele andere informatie. dat resulteert in het vergroten van de afbeeldingsgrootte is ook gebonden aan het afbeeldingsbestand.

We verwijderen eenvoudig die informatie die niet nodig is en het verkleint de afbeeldingsbestandsgrootte zonder de afbeeldingskwaliteit aan te tasten.


andere tools


Deel ons, steun ons!

facebook twitter whatsapp